Det bør du pakke til en vinterferie med børn

Kuffert

Har du booket en vinterferie for hele familien? Så skal du i gang med at pakke til turen. Er der tale om en vinterferie til et land med sne og koldt vejr, så er der flere vigtige ting, du skal huske. Læs med videre her og find ud af, hvad du bør medbringe på en kold vinterferie med børn.

Ting du skal have med i kufferten

  • Flere lag varmt tøj – Først og fremmest er det alfa og omega, at du har varmt tøj med på ferien. Hvis der er tale om sne og lave temperaturer, så skal dit barn naturligvis have godt med tøj på. Derfor bør du pakke alt lige fra termosæt til vinterstøvler, hue, luffer, halstørklæde, varme sokker, en flyverdragt m.m. Find en lækker flyverdragt til drenge i alle aldre her. I bund og grund er det vigtigt med flere lag varmt tøj.
  • Solcreme – Selvom der er tale om køligere temperaturer, kan solen stadigvæk godt skinne. Hvis du før har været på skiferie, så ved du, at solen endda varmer en hel del. Derfor er det en god idé at medbringe solcreme. Der er nemlig en risiko for at få en solskoldning selv, når I er i sneen.
  • Solbriller eller skibriller – Alt efter hvad I skal lave på ferien, er det også en fordel at medbringe et par solbriller eller skibriller.

Underholdning – Sidst men ikke mindst bør du have en eller anden form for underholdning med. Du kan eventuelt putte underholdningen i håndbagagen, så den er klar til flyveturen.