Gode aktiviteter til børn i sommerhuset

Har du både børn og sommerhus, er der en række ting, der er gode at have i sommerhuset. Derved er du nemlig forberedt på bedste vis til al slags vejr. Der bør være ting, som børnene selv kan beskæftige sig med, når du eksempelvis laver mad. Men det er bestemt også værd at have forskellige ting, som hele familien kan hygge sig med sammen.

Puslespil er en hyggelig aktivitet for hele familien

Det er en god idé at have en masse puslespil i sommerhuset. De skal naturligvis passe til dine børns alder. Jo ældre dine børn er, jo flere brikker bør puslespillet have. Skal du og dine børn lægge et puslespil med mange brikker, er det en fordel, at puslespillet lægges et sted, hvor I kan arbejde på det i flere dage i træk.

Vær kreative med tusser til sten

Ligger sommerhuset i nærheden af en strand, er der formentligt gode muligheder for at finde flotte sten langs stranden. På en solrig dag kan du og børnene samle en masse sten, som I efterfølgende gemmer, så I kan dekorere dem på en regnvejrsdag. Sørg for at have tusser til sten parat i sommerhuset, så I kan give jer i kast med at male sten, når vejret er trist og kedeligt.

Hyg jer med brætspil

Har du en del brætspil i sommerhuset? I så fald er der altid mulighed for at finde ud af, hvem der vinder i eksempelvis Ludo, Matador, Kalaha samt andre spil, som din familie elsker at spille.