Vil dit barn gerne have nyt look?

Der kommer helt uundgåeligt et tidspunkt, hvor dit barn bliver gammel nok til at have en holdning til, hvad det får på af tøj. Lige pludselig udvikler de små også en selvstændighed, og så er det ikke nok, at tøjet kun er praktisk og let at vaske. Det skal også være noget, de synes om og har det godt i. Her får du nogle gode råd til, hvordan I kan komme i gang med at skabe et look, som I begge er tilfredse med. Så det både er praktisk og pænt.

Giv dit barn muligheder

Det kan være, du har en klar idé om, hvad du synes, der er vigtigt, når dit barn skal klædes på. Det kan for eksempel være, du gerne vil have fokus på bæredygtighed, pris eller bevægelighed og komfort. Det kan også være, du allerede har nogle favoritbrands, du godt kan lide at handle fra. Så kan det være en mulighed at præsentere dit barn for et udvalg af for eksempel bluse og bukser og lade det vælge sine favoritter.

Hvis du ikke har et udgangspunkt, kan det være, du vil blive stor fan af wheat børnetøj.

Vælg outfits sammen

Når du normalt hiver noget ud af skabet om morgenen på vegne af dit barn, kan du i stedet sætte fem minutter mere af til, at I kan gøre det sammen. På den måde kan den lille selv få indflydelse på, hvordan han eller hun klæder sig.

Styrk selvstændigheden

Faktisk kan det være en rigtig god idé at lade sit barn tage stilling til forskellige ting. Det er nemlig sådan, man får skabt et selvstændigt væsen, som selv tør træffe beslutninger i fremtiden. Det kan virke overflødigt og fjollet i så ung en alder, men det er jo allerede her, barnet begynder at forme sin personlighed. Støt det og styrk selvstændigheden.