Det perfekte træningsoutfit: Sådan finder du det

Synes du også, det er lidt af en jungle at finde ud af, hvad du skal tage på, når du skal træne? Du er helt bestemt ikke den eneste, der har det sådan. Praktisk og pænt træningstøj øger din motivation til at træne, hvorfor det er værd at bruge tid på at finde det rette træningstøj. I denne guide får du en række gode tips og tricks til, hvordan du klæder dig godt på til din næste træning.

Tid til nye træningssko?

Passer dine træningssko til den sportsgren, du dyrker? Der er stor forskel på, hvilke træningssko du skal vælge, afhængig af om du løber, styrketræner, spiller fodbold eller noget helt fjerde. Heldigvis er udvalget af Nike-sneakers stort, så du kan helt sikkert finde et par sko, er passer til din træningsrutine. Foruden at de rette træningssko fuldender dit look, så gør det også træningen mere komfortabel.

Vælg træningstøj der passer til anledningen

Det er væsentligt, at du klæder dig i træningstøj, der passer til anledningen. Du kender det måske allerede fra dine løbeture, hvor du er kommet til at tage alt for meget tøj på. Træner du ofte udendørs, bør træningstøjet være åndbart og svedtransporterende. På den måde vil du undgå at føle dig overophedet. Derudover er lag-på-lag en oplagt måde at klæde dig på, da det giver dig mulighed for altid at tage et lag af eller på. Lettere tøj er at foretrække, hvis du skal til en dansetime eller styrketræne.

Tag højde for tøjets materiale

Materialet på dit træningstøj er ikke uden betydning. Faktisk er det vigtigt, at du vælger træningstøj i et materiale, der lader din krop ånde ordenligt. Der er nemlig ikke noget værre, end når du føler dig indelukket og klæbrig i det træningstøj, du har på. Som udgangspunkt bør du derfor gå efter træningstøj i syntetiske og åndbare materialer.