Sådan fjerner du de ekstra kilo på maven

Mange af os ønsker at have en flot og flad mave, men vejen dertil kan være udfordrende alt efter ens udgangspunkt. Mange som har prøvet at tabe sig, ved at det ikke altid er nemt og det kræver oftest hårdt arbejde og en god omgang viljestyrke, for at komme i mål. Især op til jul kan det være svært at holde motivationen oppe, da man bliver udsat for en masse fristelser i form af god mad og søde sager til diverse julefrokoster og familiearrangementer. Når julen er over, så kommer nytåret, og her er der mange som vælge at lave et nytårsforsæt, hvor de sætter sig et mål for det kommende år. Her er der mange som ønsker at tabe sig et hvis antal kilo og få den krop og mave du drømmer om. Så læs med her, hvis du har brug for råd til at kommer af med et par ekstra kilo og få den flade mave du ønsker dig.

Reduktion af fedtdepoterne

Står du også gerne vil have reduceret dine fedtdepoter på maven, så kan man løse dette problem på en effektiv måde, helt uden at bruge kirurgi, med en fedtfrysning. Fedtfrysning er en effektiv behandling, som giver det resultat, at fedtcellerne reduceres, som gør at de ikke kommer tilbage igen. Cellerne fryses ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem, som giver en nem og sikker behandling, mod vejen til en fladere mave.

Drik vand

Ens mæthedsfornemmelse og lysten til at stille tørsten foregår alt sammen oppe i hjerne gennem forskellige signaler, som hjernen modtager. Oftest kan disse signaler godt blandes sammen, så derfor kunne det være en ide, at hvis du føler sult, kan du prøve at drikke noget vand først, for at tjekke om du i virkeligheden bare var sulten. På den måde undgår man at spise for meget mad, som man i sidste ende ikke havde brug for.

Være aktiv og bevæg kroppen

Hvis du er typen der indtager meget mad i løbet af en dag, så skal du også forbrænde mere, og dermed holde dig mere aktiv. Hvis du ønsker at tabe dig, så skal du huske at være fysisk aktiv og dyrke noget motion, så du forbrænder de ekstra kalorier du indtager. Ved at putte mere motion på ens skema i hverdagen, vil man kunne mærke en forskel og vejen mod en fladere mave er i gang.