Er det tid til nye briller?

Det er måske lidt ønsketænkning, at man kun køber et par briller, og så er det klaret for altid, men så nemt er det desværre ikke. Det behøver dog heller ikke at være besværligt at få nye briller.

Mange har brug for nye briller løbende i deres liv. Nogen allerede efter et års tid, mens andre kan vente er par år. Det er meget forskelligt, og det afhænger af, hvor meget ens syn ændrer sig.

Du kan her få hjælp til, hvor og hvornår du skal købe dine nye briller.

Tag til optikeren med det samme

Når du kan mærke, at det er på tide, at du skal have nye briller, så skal du tage til optikeren med det samme. Det hjælper ikke noget at vente i længere tid inden du bestiller en tid.

De står nemlig klar til at hjælpe dig, så du kan få nye briller med hjem. Det bliver næsten ikke nemmere. Du kan nemlig få hjælp af OPTIK TEAM, som vil guide dig til at finde præcis de briller som klæder dig, din stil og ikke mindst dit ansigt bedst. Find dem her, og så er du sikker på, at du er klar til at bevæge dig sikkert ud i verden igen.

De typiske tegn

Hvad er det nu lige, man skal være opmærksom på, når man skal have nye briller?

Et klassisk tegn på, at det nu er tid til at få nye briller er, at man bliver hurtigere træt i hovedet end normalt. Hvis brillerens styrke ikke længere passer til dit syn, så vil man automatisk blive mere træt, og så er det måske på tide, at man bestiller tid hos optikeren. Mange tager også til et årligt tjek, men synet kan hurtigt forandre sig, så det kan ikke altid betale sig at vente.

Mange oplever også, at brillerne begynder at trykke på hovedet, bag ørene eller på næsen. Hvis brillerne begynder at sidde ubehageligt på ens hoved, så skal man måske også overveje om det er tid. Det kan nemlig føre til unødvendig hovedpine, og det vil man selvfølgelig helst undgå.

Sidst men ikke mindst, så skal man skifte briller, når man begynder at være træt af dem. Det kan være, at de ikke længere passer til ens stil eller andet, og man vil derfor skifte dem ud. Briller er noget man stolt skal bære, og man skal derfor også være rigtig glad for dem.