Find dig et par lækre solbriller

Hader du at sidde og knibe øjnene sammen, når du kører bil? Selvom de færreste måske associerer vintermånederne med solbriller og skarp sol, så bruger de fleste solbriller oftere, end de lige tænker over i første omgang. Solbriller må gerne være nogle, du føler, du kan være bekendt at have på i offentligheden. De skal ikke gemmes væk – i stedet skal de være en del af dit outfit, så du kan bære dem i alle kontekster.

Hvis du er klimabevidst og synes, det giver rigtig god mening at tænke på miljøet, når det kommer til produktion af forskellige ting, så kan du endda overveje bæredygtige solbriller. Det er et koncept, de færreste har hørt om, men det er en spændende og alternativ måde at lave solbriller på, som altså er med til at passe på fremtiden. Noget af det, der desuden er specielt ved solbrillerne, er, at de er håndlavede, så selvom der er flere af samme model, vil der altid være et personligt touch på dem alle.

Find nogle, der passer din ansigtsform

Har du nogensinde overvejet, hvilke solbriller der passer bedst til dit ansigt? Der er flere forskellige guides til, hvilke solbriller der formentlig vil passe dig godt, og det kommer blandt andet an på brillens form samt din ansigtsform. Der er nogle ting, der komplementerer hinanden rigtig godt, mens andre måske ikke er det bedste match. Det vigtigste er naturligvis bare, at du føler, brillerne passer godt til dig, og at du bliver glad for at gå med dem.

Der findes solbriller i uendeligt mange farver, og det kan være rigtig svært at vælge. Hvis du tænker, du tit kommer til at bære dem sammen med en bestemt jakke, kan det være, du skal matche, men du kan også finde briller i en neutral farve, så de altid kan passe til dagens outfit.