Alt du har brug for at vide om en trekvartseng

trekvartsenge

En trekvartseng måler ofte 200 i længden, og mellem 120-140 i bredden. Det er altså en af de lidt større senge, som let kan bruges af flere personer på en gang. Den vil ofte placeres i et gæsteværelse eller et teenagerværelse, dette er grundet muligheden for opbevaring under sengen, men også i tilfælde af overnattende gæster.

Hvad er en trekvartseng

En trekvartseng; som ovennævnt er det en seng der måler 200 i længden, mens den på bredden lægger et sted mellem 120 og 140. Med den størrelse, og god plads til opbevaring underneden, er den perfekt til overnattende gæster, både på børnenes værelse og på gæsteværelset. Den er også bare god hvis du er en af dem, som nyder at have god plads til at rulle rundt og brede dig ud.

Typer af trekvartsenge

På https://trekvartseng.dk/ kan du finde meget mere information omkring trekvartsenge, deres funktion og de grundlæggende årsager til at det er smart at anskaffe sig en. Men trekvartsenge er ikke bare én seng. Den findes i diverse forskellige kategorier, bl.a. med boxermadrasser, i form af en elevatorseng og som kontinentalsengen der yder støtte til din krop og former sig efter dig, for at levere stabilitet.

Trekvartsengen er en oplagt tilføjelse til teenagerværelset

Ønsker du at lægge tæt med dem der overnatter i din seng, så er trekvartsengen nok det rette valg. Men på teenagerværelset ville den også kunne blende ret godt ind. Med en trekvartseng får man nemlig muligheden for at have venner eller kæresten på besøg, hvor de i tilfælde så har mulighed for at sove hos jer også.

Der er god plads til opbevaring under sengen hvilket ofte er et plus for teenageren, samtidigt fylder den ikke så voldsomt at den tager alt plads i soveværelset op, men den er stadig stor nok til at mere end en person kan sove i den. Og så er den absolut perfekt til når din teenager skal videre og flytte hjemmefra – det er nemlig en god seng at tage med sig, da den kan holde i omkring 10-15 år.