Designer lamper: Fra klassiske til moderne

Designer lamper er en populær belysningstype, der findes i mange forskellige stilarter. Fra klassisk til moderne – du kan få designer lamper i alle former og farver. I denne artikel vil vi give dig et overblik over de forskellige typer designer lamper, så du kan finde den rette belysning til din bolig.

Giv rummet et moderne udtryk eller skab en klassisk atmosfære

Designer lamper er populære blandt mange, fordi de kan give et rum et moderne udtryk eller skabe en klassisk atmosfære. Designer lamper er ikke kun til dem, som elsker at have det moderne og minimalistiske hjem. Designer lamper kan nemlig bruges i alle typer af hjem, uanset om du foretrækker det klassiske eller det moderne look.

Der findes mange forskellige typer designer lamper, og det kan derfor være svært at finde den helt rigtige belysning til dit hjem. Men fortvivl ikke – vi har lavet en liste over de mest populære designer lamper, så du kan finde den perfekte belysning til dit hjem.

Designer lamper: De mest populære typer

Når man snakker om designer lamper, er der mange forskellige typer af belysning, der kan kategoriseres som designer lamper. De fleste tænker måske på loftslamper og pendler, når de hører “designerlamper”, men der findes også væglamper, standerlamper, bordlamper med mere.

Designer loftslamper:

Loftslamper er en af de mest populære typer designer lamper. De fleste designer loftslampe har et enkelt og elegant design, men der findes også mange loftslamper med et mere iøjnefaldende design. Blandt de meste berømte designer loftslamper er PH-lampen, designet af Poul Henningsen i 1958. Designer pendler kommer i mange forskellige stilarter, farver og materialer, så der er noget for enhver smag.

Designer gulvlamper:

Gulvlamper giver et rum et varmere og hyggeligere look end loftslamper, og derfor er de ofte brugt i stuer eller soveværelser. Standerlamper giver ofte et rum et mere afslappet udtryk, men der findes også mange gulvlamper med et mere elegant design. Blandt de mest kendte designer standerlamper er Arne Jacobsens ikoniske AJ gulv.