Sådan finder du lokale nyheder

Uanset hvor man bor henne i landet, er det altid rart at kunne holde sig opdateret på, hvad der sker i ens lokalområde. Når man læser de landsdækkende nyheder, er det nemlig ikke ofte, at man også får mange informationer fra ens egen kommune.

Derfor er der lavet en lokal netavis til hver eneste kommune i landet, hvor du får store og små nyheder fra dit lokalområde. Indholdet på netavisen og hvor du finder den, kan du læse om her:

Sådan finder du din kommunes netavis

På netavisen kan du finde en række sektioner, hvor der skrives artikler inden for forskellige emner. Et eksempel på en netavis finder du her. Her finder du nemlig Aalborgs netavis, men hvis du bor i en anden kommune, kan du blot trykke ind på sektionen kaldet Danmark. Herinde finder du så De 98 Lokale, hvor der er en liste over alle kommuner i landet. Når du har fundet din kommune, klikker du blot ind på din kommunes netavis.

På netavisen kan du holde dig opdateret på alt hvad der sker i dit lokalområde, og du kan endda selv indsende nyheder og læserbreve, for på den måde at være med til at skabe indholdet i avisen.

Nyheder og artikler inden for mange emner

Avisen dækker som sagt nyheder inden for flere forskellige emner. Det er nemlig inden for emnerne Kultur, Erhverv, Debat og Politik, Samfund, 112 og Danmark. Her dækkes nyheder som både er store og små, og du kan være sikker på at læse om de ting, som interesserer dig.

Under sektionen Danmark kan du også læse nyheder fra hele landet. Du kan på den måde både læse nyheder fra din egen kommune, men også fra hele landet. Det gør det nemt at få et samlet nyhedsoverblik, da du har det hele samlet på et sted.