Det skal du vide, når du vælger håndvask til badeværelset

Har du endelig fået tid til at rette blikket mod badeværelset, og synes du, at det er på tide at forny rummet med en ny håndvask? Så er der en række ting, du skal være opmærksom på, inden du spæner afsted og investerer i en ny håndvask. Heldigvis er du landet det helt rigtige sted, hvis du har brug for hjælp til at finde rundt i det store udvalg. Her får du en række gode råd til at vælge den rette håndvask.

Hvor skal håndvasken placeres?

Når du skal investere i en ny håndvask, skal du først og fremmest finde ud af, hvor den skal placeres. Der er 3 muligheder for placeringen af håndvasken:

  • Den kan hænges på væggen.

  • Den kan placeres på bordet.

  • Den kan nedfældes i bordpladen.

Det er oplagt at vælge en vægophængt håndvask, hvis det kniber med pladsen på badeværelset. Det er nemlig med til at skabe luft og får dermed rummet til at synes større.

Håndvasken skal være praktisk – men også pæn

Når du skal købe håndvask badeværelse, skal du have vaskens praktiske funktioner for øje. Dog skal du også tage højde for håndvaskens design og dekorative formål. Den rette håndvask sætter prikken over i’et. Overvej for eksempel om armaturerne på vasken skal være af klassisk hvidt porcelæn, guld eller noget helt tredje. En farvet vask kan give et unikt og stilrent touch til badeværelsesindretningen, så det er klart værd at overveje.

Hvor stor skal håndvasken være?

Håndvaske fås i et væld af størrelser og dybder. Skal din nye håndvask passe ind i det eksisterende interiør, så er det vigtigt, at du får målt korrekt op. Og mål gerne et par gange, så du er helt sikker på at have de rette mål. Der er ikke noget mere ærgerligt end at komme hjem med en håndvask, der alligevel ikke passer.