Find den rette badevægt

For mange er det ret vigtigt, at de holder en fornuftig vægt. Rent sundhedsmæssigt er det da også klart det mest fornuftige. Når du holder en vægt på en acceptabel BMI, så er det både sundest og mest behageligt. Der er meget kedeligt at sige om overvægt, så derfor bør du hele livet igennem sørge for at holde din vægt inden for normalområdet.

Det kan du gøre på flere måder, og vil du gerne følge med i, hvordan din vægt bevæger sig, så kan det nemt gøres med en god badevægt. Badevægte fås i flere kvaliteter, med forskelligt antal funktioner og til forskellige priser. Her får du en god henvisning til en test af badevægte, som kan hjælpe dig i valget af badevægt.

Hold øje med din vægt

Det er hverken sundt at veje for lidt eller for meget. Din vægt bør bevæge sig inden for det såkaldte normalområde. Det kan selvfølgelig variere fra person til person, hvor din idealvægt ligger. Men i store træk bør den ligge inden for det, man kalder for normalvægten.

Når din vægt ligger nogenlunde stabilt, er det mest sundt for din krop. Vil du gerne følge din vægt mere nøje, kan du gøre det ved hjælp af en badevægt. Det er ret almindeligt, at din vægt svinger med op til to kilo i løbet af et døgn. Men vejer du dig på nogenlunde det samme tidspunkt hver dag, så kan du nemt følge med i, om din vægt går op eller ned. Gør den det, kan du i tide reagere med mere motion og mere sundt mad.

Valg af badevægt

Når du skal vælge en badevægt, så kan du med fordel se på denne test af badevægte. Her kan du læse om de forskellige vægte, og du kan derfor bedre vælge, hvilken model der er den bedst egnede for dig. Når du skal vælge en badevægt, så kan du for eksempel se på, hvilke funktioner de hver især har. Måske har du brug for, at den skal kunne vise din fedtprocent, BMI, vægten af dine knogler, vand og så videre. Måske har du bare brug for, at den viser, hvad du vejer.

Nogle synes, at det er interessant at følge med i alle mulige detaljer i forhold til personvægten, andre har bare brug for et enkelt tal, der viser, hvad du vejer i kilo lige nu.