Giv din have en overhaling nemt og enkelt

Vi går imod lysere tider og længere dage. Derfor kan du snart begynde at bruge en hel masse tid ude i din have. Du kan passende give din have en lille overhaling, hvis du synes, den trænger til det.

Men hvordan frisker du din have op og får den til at stå flot og sommerklar?

Indhegn din have med en hæk

Hvis ikke du allerede har en hæk omkring din have, er der flere fordele ved at få det. En hæk fungerer som helt perfekt afskærmning, hvis du bor ud til en trafikeret vej eller nær dine naboer. Hvis du ønsker mere privatliv i din have, er det en god idé at plante en hæk.

En hæk er for dig, der ønsker et grønt og naturligt hegn. Der findes rigtig mange forskellige hækplanter, så det handler om for dig at finde nogle, som passer til netop din smag og have. Du kan bl.a. finde et bredt udvalg på heakplanter-heijnen.dk.

Giv din terrasse en make-over

Hvis du har en terrasse i din have, kan du få rigtig mange timer til at gå der. Det er der, du kan sidde og nyde din frokost, invitere dine venner på cocktails, spise lækker grillmad osv. Dog kræver det, at du har en terrasse, der er indbydende, og som du har lyst til at bruge tid på.

Hvis din terrasse trænger til en make-over, kan du starte med at reparere den for eventuelle skader. Desuden kan du give den en algebehandling, hvis den trænger til det. Til sidst kan du give den olie, nye fuger el.lign. alt afhængig af, om det er en terrasse af træ, fliser eller noget helt tredje.

Hvis du vil skabe god stemning på din terrasse, hjælper det at pynte op med nogle blomsterkrukker, lanterne, et bålsted el.lign.