Hvorfor vælge infrarød terrassevarmer over gasdreven?

Undgå kolde fødder ude på terrassen med en infrarød terrassevarmer, der på flere fronter er et mere prisvenligt og effektivt alternativ til de gasdrevne varmere. Ved at installere opvarmer på terrassen får du langt om længe mulighed for at færdes derude – også i det sene efterår samt om vinteren. At nyde udsigten over haven er således ikke længere en luksus, der kun er forår og sommer forundt. Klik og læs mere her om infrarøde terrassevarmeres mange fordele.

Effektiv opvarmning med infrarød teknologi

Ved en infrarød terrassevarmer sikrer du en effektiv opvarmning, hvor varmen ikke forsvinder i luften, som det ellers er tilfældet ved gasdrevne terrassevarmere. Varmen bliver holdt nede i jorden, så spildet af energi er kraftigt reduceret, og du får varmen leveret det sted, hvor den kan gøre mest gavn. Går du meget op i at få værdi for pengene, så er de infrarøde modeller inden for terrassevarmere det oplagte valg, når det gælder at holde vinterens kulde stangen.

Spar penge med en infrarød terrassevarmer

Apropos det at få god værdi for pengene gælder også for infrarøde terrassevarmere, at du sparer mange penge ved at bruge disse frem for at bruge gasterrassevarmere. Faktisk hævder visse producenter endda, at du kan spare op til 80 % ved at vælge infrarød opvarmning over gasopvarmning. Som prikken over i’et er der heller ikke logistiske problematikker forbundet med at holde infrarøde modeller kørende, hvilket ikke kan siges om de gasdrevnes gasflasker.

Slip for lugtgener med infrarøde modeller

Vælg infrarøde for at undgå lugtgener, hvis det at skulle sniffe til odøren fra det i gasflasker tilsatte lugtstof generer dig, når du skeler ud mod den stigende sol med din morgenkaffe i hånden. At kunne nyde det at eje en terrasse er et privilegie, som infrarøde terrassevarmere udløser. Modellerne er mange, og det gælder bare om at finde en forhandler og tjekke udvalg.