Sådan indretter du stuen

Indretning

Der er mange forskellige filosofier, når det kommer til indretning, og Feng Shui er nok den ældste østlige filosofi, der handler om at indrette rummet således, at dine omgivelser giver dig ro og harmoni i livet. Der er helt klart en sammenhæng mellem omgivelserne og dit generelle velvære, og særligt stuen er et vigtigt rum at indrette optimalt, da langt de fleste vil opholde sig i mange timer i stuen i løbet af en dag. Det er stedet, hvor vi danskere mødes og hygger os sammen med hinanden.

Din stue fortæller din historie

Der skal selvfølgelig være plads til de praktiske ting som spisebord, sofa og andre funktionelle møbler, men stuen har også brug for de særlige genstande, der skiller sig ud. Her kan et barskab med Stauning whisky være et godt bud, da et barskab inviterer til socialt samvær. Din stues inventar fortæller en historie om din personlighed, og med et barskab og de nipsgenstande, du placerer på barskabet, kan du fortælle dine omgivelser, hvem du er.

Eftersom stuen er et socialt rum, er det en god idé, hvis man har møbler, der inviterer til sociale stunder. At imponere venner og familie med et godt måltid er en ting, de fleste holder af, og det er oftest i stuen, at fantastiske minder skabes. At lægge en smule ekstra energi i indretningen af stuen kan altså give mere overskud i hjemmet generelt, og det er altid en god idé at finde et møbel, som kan være med til at definere rummet.

Når man leder efter det rigtige møbel til stuen, kan man med fordel besøge en antikvitetsforretning, hvor man for eksempel kan finde barskabe, vitriner eller andre møbler, der er lavet med stor sans for detaljen og har langt mere karakter end de møbler, man kan finde i gængse møbelforretninger. Et gammelt barskab eller en vitrine har en historie med sig, og de fleste af de møbler, man finder, kan sagtens sættes i stand. Det kan hurtigt blive et sjovt projekt at erhverve sig et ældre møbel og sætte det i stand, således at det får et helt nyt udtryk, der passer til lige præcis din stue.

Et liv i særklasse

Indholdet af barskabet er selvfølgelig også vigtigt. I Danmark har vi mange fantastiske bryghuse og producenter af alkohol, som kan være med til at sætte præg på din stue placeret i et fint og unikt barskab. Du kan blandt andet finde danske luksuriøse likører i særklasse som f.eks. en god whisky eller gin. Mange af de danske producenter har vundet priser – og prisbelønnet alkohol fortjener at blive vist frem i et smukt møbel i stuen. Et godt barskab er selvfølgelig ikke fuldendt uden en shaker og en beholder til isterninger.

Lad livet træde ind i stuen med et nyt sæt af møbler, der byder op til dans for venner og familie. Uanset om det er barskabet eller vitrinen, din stue mangler, kan du med fordel pifte livet op med en lækker Stauning Whisky, som vil varme dig og vennerne i de kolde tider, hvor det er bedst at samles i hjemmet.