Sådan giver du din have et nyt look

Særligt om sommeren kan det være rart at have en have du kan gå ud i. Haven giver os nemlig gode muligheder for at komme ud at nyde naturen og få noget dejligt friskt luft. Dog er der flere og flere som kommer til at forsømme deres have, til fordel for en dag på sofaen.

Dette er en skam idet der er mange helbredsmæssige fordele ved at være udenfor. En motivation til at være mere udenfor kan blandt andet være en særlig smuk have. Ønsker du at finde ud af hvordan du kan få en smukkere have med et nyt look, kan du med fordel læse med her.

Overvej at udskifte dine gamle havemøbler

Det første du med fordel kan overveje er at udskifte dine gamle haveborde og havestole, til nogle nye og lækre. Er det lang tid siden du har været i haven, vil du nemlig hurtigt opleve at de gamle havemøbler har taget permanent skade af ikke at være blevet vedligeholdt. Herudover kan det også bare være rart at have nogle nye lækre stole at sidde i.

Alternativt kan du også overveje at prøve at fjerne diverse alger og snavs på dine havemøbler med en højtryksspuler. Forudsætningen af en succes her er dog at der ikke er noget galt med møblerne, udover selvfølgelig algerne og snavset. Derfor er det heller ikke altid at denne løsning er helt så god som den måske kunne lyde til.

Få anlagt nogle nye bede og tænk over hvad du planter

Det næste du bør gøre er at rive dine gamle bede op, særligt hvis de ikke er vedligeholdt eller hvis de er tilgroet. Dette giver dig nemlig muligheden for at plante nogle nye planter i din have.

Her er det vigtigt at tænker over hvilke planter du planter, idet nogle planter er sværere at holde end andre.