Sådan giver du dit hus et nyt look

Nogle gange trænger vi til forandring i husets hjemlige rammer. Kan du nikke genkendende til det? Så får du her et par råd til, hvad du kan gøre ved det.

Giv det udvendige et pift

Hvis du synes, dit udeområde er ved at kunne trænge til at blive frisket op, så er der flere steder, du kan overveje at lægge dit fokus.

Husets facade kan måske godt trænge til, at du tager malerpenslen i hånden, så den fremstår ny og fin.

Et flot hustag kan gøre underværker for udtrykket af dit hjem. Derfor bør du tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med valg af tag. Du kan fx gå på jagt efter tegltag, skifertag, ståltag, eternit eller tagplader. Der er helt sikkert et tag, der passer ind hos dig.

Måske trænger din terrasse også at blive efterårs- og vinterklar? Så kan du overveje at give dine krukker nyt liv. Stil fx et par krukker på hver side af din hoveddør, som kan byde dig velkommen hjem.

Indretning, der fremelsker din smag

Når du træder indenfor i dit hjem, vil man helst blive mødt af hygge og en charmerende indretning, som falder i ens smag. Det kan være nemt puste nyt liv i dit hjem, så du glæder dig til at opholde dig i de forskellige rum.

Du kan fx flytte rundt på nogle af dine møbler, så du får et helt anderledes udtryk. De små detaljer som planter, valg af sofapuder og håndsæbedispenser kan give et nyt look.

Er du træt af, hvordan dit tapet ser ud, har du måske lyst til at gå i krig med at rive det ned og sætte nyt op. Der er mange forskellige designs at vælge imellem. Du kan også prøve kræfter med farvet spartel, som giver en væg et rustikt udseende.