Skal du have ornamenter i særklasse? Så prøv Maileg julepynt

Du får juleornamenter lidt ud over det sædvanlige, når du handler julepynt fra Maileg. De har nemlig profileret sig på markedet for kvalitetsjulepynt, der materiale- og designmæssigt lige befinder sig en tak over det, du finder billigt i supermarkedet. Af den grund egner Maileg julepynt sig også til julegaver. Så står du og mangler inspiration til, hvad du skal give dem, der i forvejen har alt, kan du altid give dem en Maileg nisse eller julehjerte, de kan hænge op nu.

Flotte ornamenter til juletræet

Hvad Maileg nisser/Maileg pixier angår, kan de mindre modeller med magneter i hænderne handles i søde, små æsker, mens de store megapixier er prægtige og perfekte til adventsgave.

Markedet for Maileg julemus er også stort, hvor du kan finde de søde skabninger flot klædt ud som nisser. Julen rammer også andre dyr i Mailegs sortiment, bl.a. ved deres fede julegrise og bamseornamenter. Og selvfølgelig kan rensdyrornamenter også findes i mærkets udvalg.

Maileg Noël julenisser er samlerobjekter

Går vi fra blot at se på deres simple ornamenter, er Maileg kendt for deres Noël julenisser, der har høj status som samlerobjekter. Nisserne er ligesom porcelænsfigurer stabile, men små af design og egner sig til at stå fremme på en hylde eller et bord ved de fine julefrokoster. De mange Maileg Noël nisser deler fælles stilart med de karakteristisk lange huer og lodrette designs, der får dem til at stå temmelig udsat, men til gengæld gør dem bemærkelsesværdige.

Flotte nipsting til ynde i hjemmet

Maileg laver også masser af andre juleting ved siden af deres ornamenter og statuetter. Her kan slikposedekorationer, gavepapir, flot udsmykkede kagedåser og små metalflagstænger med dannebrog hængende højt alle nævnes. Som du nok kan se, har Maileg sit fokus på små genstande, der bringer en diskret ynde ind i hjemmet. Er det din stil? Så tjek Maileg produkter.